DRUK

DRUK Ruim honderd uitgevers en makers uit Nederland en België verkopen op zondag 24 november 2024 hun kunstboeken, (vertaalde) literaire parels, dichtbundels, self publishing uitgaven, literaire non-fictie, unieke (papieren) objecten, riso- of zeefdrukprints op DRUK in alle zalen van Paradiso.
 Wat deze veelal specialistische uitgevers verbindt is dat zij authenticiteit, creativiteit en eigenzinnigheid hoog in het vaandel dragen. Hun bijdrage aan het Nederlandstalige (boeken)aanbod is weliswaar bescheiden in omvang, maar hun bijzondere uitgaven zijn artistiek en kwalitatief zeer hoogwaardig en met bijzonder veel aandacht voor het maakproces en het materiaal gemaakt. Vele belangrijke Nederlandse auteurs en kunstenaars hebben in de loop van hun loopbaan bij deze uitgeverijen gepubliceerd.Deelnemende uitgevers en het volledige programma wordt nog bekend gemaakt.Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan DRUK (voorheen de Beurs van Bijzondere Uitgevers) op zondag 24 november van 12.00 – 16.00 uur in Paradiso, Amsterdam.  

Aanmelden is mogelijk via deze link.  

Suggesties voor programma en/of activiteiten?
In de kelder organiseren we een programma met onder meer interviews, optredens en voordrachten. Maar ook met activiteiten als een workshop zeefdrukken, boekbinden, etc. Heb je hiervoor suggesties? Je kunt eventuele suggesties kwijt in het aanmeldformulier.