FEEST

Feest bij GWA

Grafische Werkplaats Amsterdam bestaat dit jaar 20 jaar… en wordt eindelijk gedoopt!
Dat vieren ze heel graag samen met jou.
Aan het begin van deze eeuw begonnen Wiek Molin en Martin Veltman met één enkele pers op het Entrepotdok aan een avontuur dat Grafisch Werkcentrum Amsterdam ging heten. Een plek om grafisch erfgoed te beschermen en er vooral met zoveel mogelijk mensen mee te werken.
Er volgde een fantastische periode in Oost aan de Molukkenstraat. 
Daar moesten ze in 2020 vertrekken – en nu is er dan dat gevoel dat ze echt aangemeerd zijn, in die hele grote Scheepsbouwloods op de NDSM werf!  Op die plek bouwden ze de afgelopen jaren samen met alle vrijwilligers aan een nieuwe werkplaats uit zeecontainers, modulaire houten wanden en met twintig meter hoge deuren. Omringd door kunstenaars en zeer toegankelijk voor het publiek: dit is echt een plek waar ze graag willen blijven. 
En dat gaan ze doen! Ze vieren het met een echte scheepsdoop.
Verwacht champagneflessen die door de lucht vliegen, optredens van alle medewerkers van GWA, muziek, maar ook een pers-adoptie-programma, verkoop van prints en klein drukwerkmateriaal en de laatste loodjes van de crowdfunding die ze houden om de ruimte helemaal af te kunnen maken. 
Ze hopen dan ook van harte je te mogen ontvangen op donderdag 27 juni 2024.
Programma:
deuren open: 19.00 
officiële scheepsdoop: 20.00 
dans/verkoop/crowdfunding: 20.30-01.00

Laat je hen weten dat je komt! Kan met een brief ( NDSM-plein 27, 1033 WC Amsterdam) of met een E-mail.
Tot dan 
Groeten van het hele team van GWA & iedereen die het samen hen mogelijk maakte de afgelopen 20 jaar!